Juhlavuosi 2020

Lippukuntamme täyttää jo 70 vuotta vuonna 2020. Tämän juhlavuoden kunniaksi järjestämme partiomatkan Englantiin. Matkalla on tarkoitus leireillä Brownsean saarella sekä tutustua ainakin Lontooseen. Maailman ensimmäinen partioleiri järjestettiin juurikin Brownsean saarella jo vuonna 1907. Lippukunnan juhlamatkalle ovat tervetulleita kaikki vuonna 2008 syntyneet ja sitä vanhemmat Hemmingit. Mikäli kiinnostuit ja haluat kuulla matkasta lisää, onnistuu se paraatiharjoitusten yhteydessä 3.5.18 klo 18.00 keskustan kololla. Myös vanhemmat ovet tervetulleita keskustelemaan juhlamatkasta.

Juhlavuonna järjestämme lisäksi muitakin tapahtumia täällä kotisuomessa. Näin jokaisella on mahdollisuus juhlistaa lippukuntamme taivalta.

Juhlavuoden kunniaksi nyt tulee myyntiin 300 kappaletta teatterilippuja Naantalin Emma-teatteriin kesän Love me Tinder -näytelmään. Lipun voi ostaa hintaan 37€/ kpl torstain 14.6.2018 klo 19.00 näytökseen. Ilmoitathan kuinka monta lippua haluat Tuki ry:n puheenjohtajalle Timolle tai Riinalle. Liput ovat myynnissä vain sunnuntaihin 13.5.18 asti. Ne ovat noudettavissa paraatiharjoituksista tai sopimuksen mukaan. Kiitos kun autat juhlavuottamme.