Ruisrock-talkoisiin ilmoittautuminen

Ruisrock- ja DBTL-talkoot 2016

Maskun Partiolaisten Tuki ry. on ottanut jo kolmannentoista kerran haasteen vastaan Ruisrock-siivoustalkoissa. Urakkaan tarvitsemme tukijoukkoja partiolaisista sukulaisineen ja ystävineen! Voisitko varata yhden tai pari kesäpäivää/-yötä maskulaisen partiotoiminnan tukemiseen ja nauttia samalla Ruissalon kauniista maisemista?

Ruissalon siistiminen tapahtuu roskia haravoiden, ja lapsille on varattu tehtävä pullojen kerääjänä. Kaikille on siis tekemistä ja mukaan saavat tulla partiolaisten lisäksi niin lapset, sukulaiset kuin tuttavatkin.

MIKSI OSALLISTUA

Talkoisiin osallistuminen on tärkeää, koska näillä talkootuloilla rahoitetaan sinun tai läheisesi harrastusta. Muutaman päivän kertarysäyksellä varmistamme, ettei rahaa tarvitse kerätä ympäri vuoden esim. kuukausittaisilla talkoilla, eikä lippukunta kerää jäsenmaksua. Talkootuloja käytetään tänä vuonna mm. Ajolan leiripaikkaan, Hemmingwayn kunnostukseen ja suurleireille osallistuvien maskulaisten partiolaisten bussikuljetuksiin ja leiriavustuksiin.

AJANKOHTA

Tänä kesänä Ruisrock-talkoot on 8.-11.7. ja 14.7. Tarvitsemme siivoojia n. 60–90 jokaiseen aamuun (klo 3.30 – n 9.30) ja maanantaipäivään (klo 9:30-) mahdollisimman monta. Jälkisiivouksen 14.7. henkilötarve on n. 20 henkilöä ja päivisin tienvarsisiivouksiin tarvitaan muutama henkilö. Siivouspäivät ja ajat näet kätevästi ilmoittautumislomakkeesta. Huomaathan, että yön siivouksiin kokoonnutaan aiemmista vuosista poiketen 3:30.

DBTL

Innokkaiden talkoolaisten tai niiden, joille Ruisrockin päivämäärät eivät sovi suunnitelmiin, toivomme osallistuvan DBTL-talkoisiin 30.–31.7. Näihin talkoisiin tarvitaan n. 15 henkilöä molempina päivänä.

ILMOITTAUTUMINEN

Ruisrock- ja DBTL-talkoisiin ilmoittautumisen voit hoitaa kätevästi tästä linkistä: https://bitly.fi/siivous2016

Voit ilmoittaa koko perheen samalla kertaa. Ilmoittautumisia toivomme mahdollisimman moneen vuoroon voimienne mukaan. Kuitenkin jo yhden vuoron ottaminen auttaa pääsemään lähemmäs tavoitettamme: jos jokainen partiolainen ottaa mukaansa yhdenkin perheenjäsenen, tuttavan tai ystävän, olemme saaneet jo ison joukon kasaan!

Ilmoittaudu talkoisiiin mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.6.

Tiedotamme ilmoittautuneille lähempänä h-hetkeä kokoontumispaikan ja -ajan. Anna ilmoittautuessasi sellainen sähköpostiosoite, josta sinut tavoittaa vielä juhannuksen jälkeenkin!

LEIRIAVUSTUS

Siivouksista voit kerätä myös leiriavustusta kesän Tammileirille tai Roihulle. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä, kenelle leiriläiselle rahaa keräät. Avustus maksetaan jälkikäteen.

LISÄTIETOJA

Jos sinulle on kysyttävää, voit ottaa yhteyttää sähköpostitse tai puhelimitse:

Timo Järä: timo.jara@protie.fi puh. 050 512 6278

Kai Sinkkonen: kai.sinkkonen@rauplan.fi puh. 0400 785128

ruisrock@maskunpartiolaiset.net