Toimitilat

Hemmingin tupa

Hemmingin tupa sijaitsee kirkolla pappilan takana. Kyseessä on entinen seurakuntatalo. Täällä kokoontuvat keskustan laumat ja ryhmät, usein myös johtajisto neuvostoihin ja suunnittelemaan tapahtumia. Tuvalla on kaksi erillistä kokoontumistilaa ja keittiö, joten useammat laumat ja ryhmät voivat kokoontua samaan aikaan. Se on saatu käyttöön vuonna -89, jolloin pääkolo on siirretty Niemenkulmalta keskustaan.

Katso paikka kartalla: Hemmingin tupa – Opaskartta

Niemenkulman kolo

Niemenkulmalla toimivat ryhmät ja sudenpennut kokoontuvat Niemenkulman vanhalle kansakoululle, joka on Ohensaarentiellä. Käytettäviä tiloja ovat kerhohuone ja keittiö sekä laaja piha. Koululla on kokoonnuttu jo 60-luvulla, ja se on alun perin ollut lippukuntien pääkolo. Tällöin kolo sijaitsi nykyisen sivukirjaston tiloissa.

katso paikka kartalla: Niemenkulman kolo – Opaskartta

Ajola

Lippukunnan leirialueena toimii Ajola Rymättylässä. Täällä on järjestetty vuosittaiset kesäleirit sekä retket. Ajolassa leirialueen välittömässä läheisyydessä on myös koulutusaluksemme s/y Hemmingway II:sen kotisatama. Leirialueelta löytyy kiintolaavu, sauna sekä puuceet.

Katso paikka kartalla: Ajolan leirialue – Opaskartta

Kaunisniemi

Kaunisniemen ranta sijaitsee Niemenkulmalla lähellä Vähä-Joumoa. Ranta toimii lippukuntiemme kevytvenetukikohtana, ja siellä pidetään toisinaan myös retkiä. Takavuosina siellä pidettiin kesäleirikin. Kesään kuuluvat myös yleensä viikottaiset purjehdukset, jotka järjestetään Kaunisniemessä.

Sudenpentujen käytössä on optimistijollia, ja seikkailijat ja tarpojat purjehtivat Still 525-, ja 380-tyyppisillä veneillä. Rannasta on laituri, vaja veneiden varusteille sekä laavu. Kaunisniemen omistaa seurakunta, ja se on ollut partiolaisten käytössä vuodesta 1990, jolloin rannasta aukolle vievä väylä ruopattiin ja laiturit rakennettiin. Purjehtimaan Kaunisniemestä alettiin vuonna 1991. Sitä ennen purjehtimassa käytiin Pekka Miesvirran kotirannasta käsin.

Katso paikka kartalla: Kaunisniemi – Opaskartta

Mietoisten Kämppä

Lippukunta hankki mökin uudeksi retkipaikaksi syksyllä 2018. Kiinteistö sijaitsee Mietoisten Sydänperässä, joka on lyhyen ajomatkan päässä Maskusta.

Hirrestä valmistettu mökki on valmistunut 80-90-luvun taitteessa. Mökissä on tupa, keittiö, iso parvi ja sauna sekä sähköt. Vettä saa pihakaivosta. Mökki on 0,7 hehtaarin tontilla, jossa on käyttämätöntä rakennusoikeutta. Pihapiirin maasto on nurmea ja niittyä, jonne on mahdollista pystyttää useita telttoja.

Paltan Kämppä

Paltan kämppä on Saksalantien varressa Mynämäellä oleva entinen metsästysmaja. Se on vuokrattu käyttöön 1980-luvun alussa silloiselta Rauma-Repolalta. Täysin meidän käyttöömme se siirtyi 1989. Kämpässä on makuutilat kahdeksalle hengelle ja kaasuhella. Pihalla on saunarakennus sekä puuvaja ja -cee. Ympärillä on telttailukäyttöön riittävästi metsää. Paltalla on pidetty kymmeniä lippukuntien yhteisiä syys-, talvi-, ja kevätretkiä, ja se on käytössä myös ryhmien omia retkiä varten.