Kevättiedote 2024

Tässä viestissä tietoa Maskun Hemmingin Tyttärien ja Poikien tulevista tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota niin Partioviikon kuin myös Partioparaatin asioihin. 

1. Koko lippukunnan tapahtumat

17.-23.4. Partioviikko 

Partioviikon tarkoituksena on näyttää partion ulkopuolisille ihmisille, mitä kaikkea partiossa tehdään ja mikä partiossa on parasta. Kouluun tai töihin voi pukea partiohuivin/ -paidan tai vaikka molemmat päälle! Myös someen voi postata partiokuvia ja -muistoja. 

23.4. Paraatiharjoitukset ja Yrjönpäivän kirkko 

Marssiharjoitukset pidetään tiistaina 23.4. klo 17.30 Hemmingin Tuvalla eli keskustan kololla. Tule mukaan valmistautumaan kevätparaatiin, jotta tiedät, mitä paraatissa tapahtuu. Isolla joukolla saamme harjoiteltua komeat käännökset paraatiin.

Paraatiharjoituksesta siirrymme perinteiseen Yrjönpäiväkirkkoon Maskun kirkossa klo 18.30 alkaen, ja se kestää noin tunnin. Partiolaiset pukeutuvat partioasuun ja istuvat kirkon etuosassa. Muiden partiojuhlallisuuksien lisäksi seikkailijat antavat partiolupauksen. Lippukunta tarjoaa lupauksenantajille partioasuun kuuluvat hihamerkit sekä lippukunnan huivimerkin.

Tilaisuuksiin on tervetulleita koko perhe. Vanhemmilla on kirkon jälkeen mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella partioasioista.

5.5. Partioparaati 

Perinteinen Lounais-Suomen partiopiirin partioparaati marssitaan 5.5. Turussa. Tällä kertaa marssimme ensimmäisten joukossa, joten nyt jos koska kannattaa lähteä mukaan. Muistathan ilmoittautua mukaan yhteiskuljetukseen kuksaan.fi/70828 

Tarkempaa infoa paraatista löytyy liitteenä olevasta kevättiedotteesta 

26./27.-30.6. Kesäleiri 

Koko lippukunnan yhteinen kesäleiri Ajolassa kesäkuussa. Leiri on suunnattu kaikille ikäkausille. 

6.-8.7. Ruisrock-talkoot 

Ruisrock-talkoiden avulla Tuki ry kerää varoja lippukuntamme hyväksi. Tämä on tärkein yksittäinen varainkeruutalkoomme. 

Siivousta on alueen ulkopuolella la 6.7.-ma 8.7. Mukaan toivotaan tulevan kaikkien partiolaisten, partiolaisten vanhempien sekä muiden kynnelle kykenevien. Lisätietoa talkoista tulee erillisissä tiedotteissa 

 

2. Sudenpennut (7-9v): 

Johtajia kaivataan syksylle 

Mikäli sudenpenturyhmän johtaminen kiinnostaa, saa mielellään jo nyt ilmoittaa Riinalle tai Jerrylle kiinnostuksesta! :) 
 
 

3. Seikkailijat (10-12v): 

18.-19.5. Lippukunnan kevätretki 

Kevätretki on tarkoitettu seikkailijoille ja sitä vanhemmille ikäkausille. Tapahtumasta tulee jakoon erillinen retkikirje. 

Johtajia kaivataan syksylle 

Mikäli sudenpenturyhmän johtaminen kiinnostaa, saa mielellään jo nyt ilmoittaa Riinalle tai Jerrylle kiinnostuksesta! :) 

4. Tarpojat (12-15v): 

18.-19.5. Lippukunnan kevätretki 

Kevätretki on tarkoitettu seikkailijoille ja sitä vanhemmille ikäkausille. Tapahtumasta tulee jakoon erillinen retkikirje. 

   

5. Samoajat (15-17v): 

Kannattaa seurata lippukunnan johtajien viestintäkanavia, joihin tulee infoa johtajille suunnatuista tapahtumista. 

11.5 ja 16.-18.8. ROK eli ryhmänjohtajakoulutus 

ROK eli ryhmänjohtajakoulutus on osa samoajien omaa ohjelmaa. Se järjestetään yhteistyössä Rannikkoseudun alueen muiden lippukuntien kanssa. Liitteenä kirjeessä lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet. 

18.-19.5. Lippukunnan kevätretki 

Kevätretki on tarkoitettu seikkailijoille ja sitä vanhemmille ikäkausille. Tapahtumasta tulee jakoon erillinen retkikirje. 

5.-9.6. HuHu 

HuHu on Lounais-Suomen Partiopiirin järjestämä samoajille ja vaeltajille tarkoitettu piirileiri. Ilmoittautuminen on päättynyt. 
 
 

6.  Vaeltajat (18-22v) & aikuiset: 

Kannattaa seurata lippukunnan johtajien viestintäkanavia, joihin tulee infoa johtajille suunnatuista tapahtumista. Kannattaa myös katsoa läpi Lounais-Suomen Partiopiirin Syys-Ilmo, sillä useisiin tapahtumiin ja koulutuksiin VIP on jo 31.5. 

6.6. Partiojohtajaneuvosto 

Kaikille lippukunnan samoajille, vaeltajille, aikuisille. Tarkempi kutsu lähempänä. 

Aikuisena mukaan partioon! 

Onko perheessänne tai tuttavapiirissänne aikuinen, joka on pohtinut partioon paluuta tai partion aloittamista? Partion voi aloittaa myös aikuisena! 

Partiossa aikuisten tärkein tehtävä on toimia vapaaehtoisena ja mahdollistaa lasten ja nuorten harrastaminen. Mielekkään vapaaehtoistehtävän lisäksi aikuisille on tarjolla monipuolisesti koulutusta, ohjausta ja tukea, yhteistä hauskanpitoa ja uusia elämyksiä.  

Meillä Maskun Hemmingin Tyttärissä ja Pojissa jokaiselle uudelle aikuiselle nimetään oma henkilökohtainen kummi ensimmäisen toimintavuoden ajaksi. Kummi auttaa tutustumaan lippukuntaan ja pääsemään osaksi porukkaamme. Uusia elämyksiä koetaan esimerkiksi tulevana kesäleirinä.

Olethan yhteydessä niin jutellaan lisää! Lisätietoja antaa pestijohtaja Jerry (jerry.jamsen@partio.fi 050 4300892) ja lippukunnanjohtaja Riina (riina.lemponen@partio.fi 046 9325191). 
 
 

Jos tapahtumista on kysyttävää, ole ensisijaisesti yhteydessä omaan johtajaan. Maskun Hemmingin Tyttärien ja Poikien yhteystiedot löydät osoitteesta https://maskunpartiolaiset.net/toimihenkilot/  

Terveisin Maskun Hemmingin Tyttärien ja Poikien johtajat