Toimintakaudenavaus 24.8.

Tervetuloa lippukunnan toimintakaudenavaukseen KisaKannuun:

KisaKannuun ovat tervetulleita osallistumaan kaikki sudenpennut, seikkailijat, tarpojat, samoajat ja sitä vanhemmat partiolaiset. Leikkimielinen kisa alkaa keskustan kololta Hemmingin Tuvalta maanantaina 24.8. klo 18.00 ja päättyy samassa paikassa noin kaksi tuntia myöhemmin. Etukäteen ei KisaKannuun tarvitse ilmoittautua vaan riittää, että saavut paikalle. Tapahtuma on maksuton.

KisaKannuun osallistutaan laumoittain/ryhmittäin polkupyörin. Mikäli koko lauma/ryhmä osallistuu kisaan, saa se siitä automaattisesti lisäpisteitä. Mukaan tottakai pääsevät kaikki, eli jos et saa omaa porukkaa kasaan, jaetaan vartiot tarvittaessa ennen kisan alkua.

Tapahtuma on avoin myös partiolaisten vanhemmille ja muille aikuisille. Osallistumiseen ei tarvita aiempaa partiokokemusta: kokoa 3-6 hengen ryhmä ja tule tutustumaan partioon!

Kilpailun virallisina sarjoina toimii:
– Sudenpentujen sarja
– Varsinainen KisaKannu sarja (seikkailijoista aikuisiin)

Tervetuloa starttaamaan uusi partiosyksy!