Maskun Hemmingin Tyttäret ja Pojat etsii uusia johtajia mukaan partiotoimintaan

Lasten ja nuorten laadukkaan partiotoiminnan ylläpitäminen vaatii monta apukättä. Partiotoiminnassa on pitkät perinteet ja laadukas toiminta näkyy meillä päivittäin viikkotoiminnassa, ryhmissä on paljon lapsia ja järjestämme retkiä, leirejä sekä purjehduksia. Jotta saamme pidettyä partiotoimintamme jatkossakin hyvänä, toivotamme tervetulleiksi uudet vapaaehtoiset ja apukädet.

Etsimme tulevalle syksylle ensisijaisesti ryhmänjohtajia, mutta kaikenlaiseen muuhunkin toimintaan otamme lisää innokkaita tekijöitä. Ikäkausiryhmien partio-ohjelma koostuu viikoittaisista kokouksista, ja lisäksi lippukunnan yhteisistä sekä ryhmän omista retkistä.

Ryhmänjohtajana tehtäviisi kuuluu:
-Ryhmän toiminnan suunnittelu partio-ohjelman pohjalta. Partio-ohjelmasta löytyy hyvät toteutusohjeet merkkien suorittamista varten.
-Kerran viikossa olevien viikkokokousten pitäminen. Kokoukset ovat tyypillisesti arkisin noin klo 18-20 välillä, mutta aikaa on mahdollista siirtää johtajien tarpeiden mukaan. Viikkokokoukset pidetään yleensä Hemmingin tuvalla tai Niemenkulman koululla ja niiden lähimaastossa.
– Ikäkausiretken suunnittelu yhdessä muiden johtajien kanssa ja sille osallistuminen kerran puolessa vuodessa.
-Osallistuminen yhteen tai kahteen muuhun viikonlopputapahtumaan, kuten päiväkisaan tai lippukunnan omille retkille ryhmän kanssa.
-Ryhmän edustaminen lippukunnassa ja osallistuminen lippukunnan päätöksentekoon.
-Oman ryhmän jäsenten sekä lippukunnan nuorten johtajien kasvun ja kehityksen tukeminen.

Ryhmänjohtaja ei tarvitse mitään aiempaa partiokokemusta, vaan innokkuus tehtävää ja uuden oppimista kohtaan riittää. Aikuinen tuki tukee sinua pestissä ja partiotapojen oppimisessa. Lisäksi partio tarjoaa useita koulutuksia aikuisena partion aloittavalle tai partioon palaavalle.

Partio tarjoaa aikuiselle:
-Mahdollisuuden uusiin mahtaviin kokemuksiin, ulkoiluun, leikkimiseen, hassutteluun ja hauskanpitoon
-Uusia ystäviä
-Uusia haasteita ja uuden oppimista, kehittymistä ja itsensä voittamista
-Vapaaehtoistyön, jossa mahdollistaa lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä
-Erätaitojen oppimista tai kertaamista

Jos kiinnostuit, käy tsekkaamassa kuvia ja tunnelmia meidän toiminnastamme Facebookissa ja Instagramissa @maskunpartiolaiset. Lisätietoa partiosta ja lippukunnastamme löytyy myös internetistä osoitteista www.partio.fi ja www.maskunpartiolaiset.net

Tähän tai muihin pesteihin liittyen, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

 

Jerry Jämsen, Lippukunnanjohtaja

lpkj@maskunpartiolaiset.net / 050 4300892

 

Suvi Malinen, Apulaislippukunnanjohtaja

lpkja@maskunpartiolaiset.net / 050 5907454