Piirileiri Otava 2020

Päivitetty: 14.01.2020

Lounais- Suomen Partiopiirin piirileiri OTAVA 2020 järjestetään ensi kesänä!

Ilmoittautuminen leirille on käynnissä nyt ja päättyy jo 30.1. Joten nyt on vielä mahdollisuus päästä mukaan.

Lippukunta ei ensi kesänä järjestä muita kesäleirejä seikkailijoille ja sitä vanhemmille (poislukien sudenpennut, joille järjestetään oma leiri, koska eivät pääse Otavalle).

Lisätietoja leiristä antaa lippukuntamme OTAVA-yhteyshenkilö.

Jenny Jämsen

s.posti : jenny.jamsen@netti.fi

Puh:  0503078289


Ensi kesänä Maskun Hemmingin Tyttäriä ja Poikia odottaa loistava seikkailu Turun Saaristossa Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri Otavalla. Viikkoon mahtuu haikkia, merta, tähtiä ja tarinoita, siis monta upeaa elämystä – eikä sovi unohtaa yhdessäoloa, yllätyksiä ja sekä kaikkia partioystäviä.

Leiri järjestetään 22. – 29. heinäkuuta 2020 Rymättylän luonnonkauniissa Maisaaressa, jonne saavutaan ja poistutaan Merivoimien kuljetuksilla. Leiri tarjoaa ainutlaatuisella sijainnillaan ikimuistoisen leirikokemuksen seikkailijoille ja sitä vanhemmille partiolaisille. Leirin hinta on 220 euroa, joka pitää sisällään ruokailut, merikuljetukset, ohjelmat ja kaikki mahtavat kokemukset. Lippukuntamme tukee leirille lähteviä 20 € :lla sekä bussimatkan/ leiriläinen, joten maksettavaksi jää 200€, jonka leiriorganisaatio huomioi laskutuksessa.  Laskutus tapahtuu yhdessä erässä maaliskuussa 2020.

Ilmoittautuminen Otavalle tapahtuu 1.11.2019-30.1.2020 välisenä aikana. Ilmoittautuminen tehdään jäsenrekisteri Kuksan kautta https://kuksaan.fi/26026 . Alle 18 -vuotiaan osallistujan ilmoittautumisen tekee hänen  huoltajansa omilla huoltajatunnuksillaan. Lisätietoja ilmoittautumisesta löytyvät osoitteesta: https://www.piirileiriotava.fi/fi/leirilaiselle/ilmoittautuminen .

Otavan osallistumismaksuun on mahdollista hakea stipendiä joko koko maksuun tai puoleen siitä. Stipendiä haetaan Kuksassa leirille ilmoittautumisen yhteydessä, jonka jälkeen hakeminen ei ole enää mahdollista.

OTAVAN OHJELMA :

Leirin järjestämisessä otetaan mahdollisimman hyvin huomioon kasvatus-, saavutettavuus- ja ympäristönäkökulmat. Leirillä tärkeitä arvoja ovat avoimuus, turvallisuus, yhdessä tekeminen, perinteet ja vihreät arvot.

Otavalla ohjelmassa on seikkailijoille ja tarpojille 4 ohjelmalaaksoa, joiden aktiviteetit pyörivät median, tieteen&teknologian, meren ja avaruuden ympärillä. Lisäksi luvassa on alaleirin oma päivä, jolloin tehdään aktiviteetteja yhdessä oman leirilippukunnan kanssa, tutustutaan tarkemmin leirin hahmoihin ja ehditään viettää vapaa-aikaakin enemmän.

Leirillä päästään myös haikille; seikkailijat lähtevät päivähaikille tutustumaan Maisaareen, tarpojat pääsevät yön yli mantereen puolelle ja samoajat melovat tiensä viereiselle saarelle.

Otava-leirikirje

Lisätietoja leiristä antaa lippukuntamme OTAVA-yhteyshenkilö.

Jenny Jämsen

s.posti : jenny.jamsen@netti.fi

Puh:  0503078289

 

https://www.piirileiriotava.fi/fi

https://www.facebook.com/piirileiriotava/

IG : @OTAVA2020 , #OTAVA2020