ALKULÄHTEILLE – JUHLALEIRI ENGLANTIIN 2020

Kunniakas lippukuntamme Maskun Hemmingin Tyttäret ja Pojat täyttää ensi vuonna jo pyöreät 70 vuotta. Juhlan kunniaksi lähdemme tutustumaan maailman partiotoiminnan alkulähteille Englantiin. Brownsean saarella Englannin kanaalissa pidettiin maailman ensimmäinen partioleiri jo vuonna 1907. Lisäksi Hemminkien on tarkoitus haistella suurkaupungin tuulia Lontoossa parhaassa partiohengessä tietysti.

MITÄ, MISSÄ, MILLOIN

Leirimatka Englantiin järjestetään 1.-8.6.2020. Leirillä yövytään Brownsean saarella sekä Lontoossa omissa makuupusseissa. Maksu sisältää lennot, majoitukset, kuljetukset kohteessa, ruokailut, leiripaidan ja ohjelman. Vapaaehtoista lisämaksullista ohjelmaa tullaan tarjoamaan erikseen ilmoittautuneille kevään 2020 aikana.

HINTA

Leirin hinta on yhteensä 800 euroa. Ilmoittautumisen yhteydessä, viimeistään 31.10.19, maksetaan 1. erä 250 euroa lippukunnan tilille FI45 4355 1320 0019 78 viestillä juhlaleiri/leiriläisen nimi. Leirimaksun 2. osa 250 euroa maksetaan 31.1.2020. Leirimaksun viimeisen osan eräpäivä on puolestaan 15.4.2020. Viimeinen osa leirimaksua on 300 euroa (tai jos lippukunta saa leiriavustuksia, voi leirimaksu laskea). Leirimaksua ei palauteta peruuttamisen yhteydessä. Huomioithan, että hinta ei sisällä käyttörahaa eikä välttämätöntä passia/ henkilöllisyystodistusta.

ILMOITTAUTUMINEN

Leirille voi ilmoittautua kaikki 2008 syntyneet ja sitä vanhemmat lippukunnan jäsenet, joilla on partion jäsenmaksu maksettu. Osallistujilla on oltava kokemusta leiristä. Mikäli osallistujalla on erityistarpeita tai leirikokemusta ei ole, olethan yhteydessä leirinjohtajaan ennen ilmoittautumista. Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstai 31.10.2019. Ilmoittautuminen leirille on sitova eikä leirimaksua palauteta. Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta, huoltajan Kuksa-tunnuksilla osoitteessa: www.kuksaan.fi/29233

LISÄTIETOA

Kaikki ilmoittautuneet saavat leirikirjeen sekä muuta informaatiota ilmoittautumisajan päätyttyä syksyn ja kevään aikana. Lisätietoa on tulossa sekä sähköpostitse että tieto-/vanhempainilloissa. Tässä yhteydessä on hyvä tietää, että matkalla pärjää tavanomaisilla retkeilyvarusteilla, kuten ruokailuvälineillä, sadevaatteilla ja makuupussilla. Matkalaukun sijaan suositellaan tavarat pakattavaksi rinkkaan tms. helposti kannettavaan laukkuun. Muistathan kuitenkin että passi/ henkilöllisyystodistus on välttämätön.

KYSYMYKSIÄ?

Mikäli kysymyksiä ilmenee, ole rohkeasti yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse leirinjohtajaan Riinaan.

Riina Lemponen
puh 050 3488 393
riina.lemponen@partio.fi

Alkulähteille – leirikirje