Joulutiedote 2018

Partiolaisten joulun ajan tapahtumat ovat pian täällä!

Lue lisää tiedotteesta Joulutiedote 2018_MHTP (pdf) tai alla olevasta tekstistä.

 

Itsenäisyyspäivän kirkko ja soihtukulkue 6.12.

Itsenäisyyspäivän vietto alkaa jumalanpalveluksella Maskun kirkossa klo 12. Pukeuduthan partioasuun.

Itsenäisyyspäivän iltana on partiolaisten perinteinen soihtukulkue. Kokoonnumme Hemmingin tuvan (vanha seurakuntatalo) pihalle klo 17.00, ja kulkue lähtee liikkeelle noin klo 17.30. Pukeudu lämpimästi (sateella sadevaatteisiin) ja laita kaulaasi partiohuivi. Käsiin kannattaa pukea vanhat hanskat, koska soihduista saattaa tarttua petrolin hajua. Muistathan, että kulkueessa ollaan hiljaa ja rauhallisesti. Omia lyhtyjä ei tarvita. Kuljemme reittiä: Hemmingin tupa Riihipolku – Maskulantie – Luuka-palvelukeskus – Maskuntie – Kirkko.

Soihtukulkue päättyy sankarihaudoille, josta kaikilla on mahdollisuus siirtyä Maskun srk:n järjestämään ”Kävelykonserttiin” kirkkoon. Seurakunnan kanttorit esittävät suomalaista urkumusiikkia ja kirkossa voi nautiskella hienojen, uusien urkujen soinnista pidemmän tai lyhyemmän hetken oman aikataulun mukaan. Myös partiolaisten perheenjäsenet ovat tervetulleita soihtukulkueeseen. Toivomme, että jätätte autot kotiin tai seurakuntatalon parkkipaikalle ja liitytte kulkueeseen jalan.

 

Joulujuhla torstaina 13.12.

Lippukunnan joulujuhlaa vietetään Maskun seurakuntatalolla torstaina 13.12. klo 18.00–19.30. Joulujuhlassa on luvassa jouluista ohjelmaa ja joulupuuro. Tilaisuus on tarkoitettu lippukuntalaisille. Pukeuduthan partioasuun.

 

Suuret adventtimyyjäiset 16.12.

Suuret adventtimyyjäiset järjestetään yhteistyössä Maskun seurakunnan lähetystyön kanssa Maskun seurakuntatalolla ja sen pihapiirissä sunnuntaina 16.12. klo 15.30–18.00. Myyjäisissä partioryhmät myyvät itse valmistamiaan tuotteita pihalla olevassa tähtiteltassa. Partiolaisten vanhemmat voivat tuoda myyjäistuotteita lippukunnan pöytään. Myös Tuki ry:llä on oma pöytä, jossa kerätään varoja lippukuntamme hyväksi. Lisäksi myytävänä on arpoja, pientä purtavaa sekä joulukuusia.

Pöytävaraukset tulee tehdä 6.12. mennessä Kristina Elovaaralle (p. 050 3611 429). Myyjäispäivänä myyjien pitää olla paikalla viimeistään klo 14.30.

Tarkemmat tiedot tulevat lähempänä tapahtumaa, seuraa lippukunnan viestintäkanavia!

 

Joulutervehdys Maskun terveyskeskukseen 24.12.

Käymme viemässä hyvän joulun toivotukset Maskun terveyskeskuksen vuodeosaston potilaille. Ohjelmassa on joululauluja yhdessä joulupukin kanssa, ja kaikenikäiset partiolaiset sekä heidän vanhempansa ovat tervetulleita viemään hyvää joulumieltä. Vierailu alkaa klo 13.30 ja kestää yleensä noin tunnin. Tapaamme 13.30 Maskun terveyskeskuksen vuodeosaston ulko-ovella.

 

Kynttiläkirkko 25.12.

Joulupäivän iltana hiljennymme tunnelmallisessa kynttiläkirkossa, joka alkaa klo 21.00 Maskun kirkossa. Noin tunnin mittaiseen musiikkitilaisuuteen ovat kaikki tervetulleita. Kynttiläkirkon jälkeen johtajisto käy sytyttämässä kynttilät poisnukkuneiden partiotovereiden muistoksi.

 

Tammikirkko 20.1.2019

Uuden vuoden ensimmäinen yhteinen partiotapahtuma partiolaisille ja heidän vanhemmilleen on perinteinen kevätkauden avauskirkko, Tammikirkko klo 10 Maskun kirkossa.

 

Lisätietoja saat lähijohtajaltasi tai Sara Kannistolta (050 560 4983)

 

Mukavaa joulun odotusta!