SATAHANKA XIII Vierailupäivä – osta lippusi 15.7. mennessä

Satahangan vierailupäivän lippuja myydään aina 15.7. asti ja ne voi ostaa Satahangan verkkokaupasta: https://holvi.com/shop/satahanka2018/ Muistathan tiedottaa tästä lippukuntasi lähtiöitä ja heidän läheisiään, jotta kukaan mukaan haluava ei jää paitsi.

Päivän hinta on 20 euroa /aikuiset, 3-11 vuotiaat lapset 10 euroa, alle 3 -vuotiaat osallistuvat vierailupäivään ilmaiseksi. Pysäköintilippu on 10 euroa / auto eli kannattaa suosia kimppakyytejä.

Vierailupäivässä on luvassa monipuolista ohjelmaa, sillä osa leirin ohjelmapisteistä on auki vieraille, esimerkiksi Wibit-vesiesterata. Lisäksi vierailupäiväksi järjestetään omaa erikoisohjelmaa, kuten globaalikasvatustoimintapisteitä. Paikalla on myös yhteistyökumppaneita esittelemässä omaa toimintaansa, esimerkiksi Puolustusvoimat ja Vapaaehtoinen Pelastuspalvelu. Vieraat pääsevät osallistumaan myös leirin yhteiseen isoon ohjelmaan yhdessä leiriläisten kanssa.

Seuraa meitä somessa ja olet ensimmäisenä perillä uusimmista kuulumisista:

Satahanka.fi
Facebook.com/satahanka