Joulutiedote 2016

Itsenäisyyspäivän kirkko ja soihtukulkue 6.12.

Itsenäisyyspäivän vietto alkaa jumalanpalveluksella Maskun kirkossa klo 10. Pukeuduthan partioasuun.

Itsenäisyyspäivän iltana on partiolaisten perinteinen soihtukulkue. Kokoonnumme Hemmingin tuvan (vanha seurakuntatalo) pihalle klo 17.40 ja kulkue lähtee liikkeelle noin klo 18. Pukeudu lämpimästi (sateella sadevaatteisiin) ja laita kaulaasi partiohuivi. Käsiin kannattaa pukea vanhat hanskat, koska soihduista saattaa tarttua petrolin hajua. Muistathan, että kulkueessa ollaan hiljaa ja rauhallisesti. Omia lyhtyjä ei tarvita. Kuljemme reittiä: Hemmingin tupa Riihipolku – Maskulantie – Luuka-palvelukeskus – Maskuntie – kirkko – Hemmingin tupa. Myös partiolaisten perheenjäsenet voivat osallistua soihtukulkueeseen. Toivomme, että jätätte autot kotiin tai seurakuntatalon parkkipaikalle ja liitytte kulkueeseen jalan.

 

Joulumyyjäiset 11.12.

Lippukuntamme joulumyyjäiset järjestetään Maskun seurakuntatalolla klo 11.00–12.30. Myyjäisissä partioryhmät myyvät itse valmistamiaan tuotteita. Partiolaisten vanhemmat voivat tuoda myyjäistuotteita lippukunnan pöytään. Myös Tuki ry:llä on oma pöytä, jossa kerätään varoja lippukuntamme hyväksi. Lisäksi myytävänä on arpoja sekä pientä purtavaa.

Pöytävaraukset tulee tehdä 6.12. mennessä Kristina Elovaaralle (p. 050 3611 429). Myyjäisaamuna myyjien pitää olla paikalla viimeistään klo 9.00.

 

Joulujuhla keskiviikkona 14.12.

Lippukunnan joulujuhlaa vietetään Maskun seurakuntatalolla keskiviikkona 14.12. klo 18.00–19.30. Joulujuhlassa on luvassa jouluista ohjelmaa ja joulupuuro. Tilaisuus on tarkoitettu lippukuntalaisille. Pukeuduthan partioasuun.

 

Punainen sulka 18.12.

Partiolaisten ja Lions clubin yhteinen Punainen sulka -tapahtuma Maskun K-kaupan edessä. Lions club myös myy joulukuusia torilla.

 

Joulutervehdys Maskun terveyskeskukseen 24.12.

Käymme viemässä hyvän joulun toivotukset Maskun terveyskeskuksen vuodeosaston potilaille. Ohjelmassa on joululauluja yhdessä joulupukin kanssa, ja kaikenikäiset partiolaiset sekä heidän vanhempansa ovat tervetulleita viemään hyvää joulumieltä. Vierailu alkaa klo 13.30 ja kestää yleensä noin tunnin.  Tapaamme 13.30 Maskun terveyskeskuksen vuodeosaston ulko-ovella.

 

Kynttiläkirkko 25.12.

Joulupäivän iltana hiljennymme tunnelmallisessa kynttiläkirkossa, joka alkaa klo 21.00 Maskun kirkossa. Noin tunnin mittaiseen musiikkitilaisuuteen ovat kaikki tervetulleita. Kynttiläkirkon jälkeen johtajisto käy sytyttämässä kynttilät poisnukkuneiden partiotovereiden muistoksi.

 

Tammikirkko 22.1.2017

Uuden vuoden ensimmäinen yhteinen partiotapahtuma partiolaisille ja heidän vanhemmilleen on perinteinen kevätkauden avauskirkko, Tammikirkko klo 10 Maskun kirkossa.

Joulutiedote tulostettavassa muodossa: joulutiedote-2016