Ruisrock-talkoot 2015

Onko kesäsuunnitelmat jo tehty? Nyt on tarjolla hyvä vaihtoehto viettää kesäisiä aamuja ja/tai päiviä hyvässä seurassa ja kauniissa Ruissalon maisemissa! Maskun Partiolaisten Tuki ry. on ottanut jo kahdennentoista kerran haasteen vastaan Ruisrock-siivoustalkoissa. Siihen tarvitsemme tukijoukkoja partiolaisista sukulaisineen ja ystävineen!

Talkoisiin osallistuminen on tärkeää, näillä talkootuloilla rahoitetaan sinun/lapsesi harrastusta. Rahalla muun muassa ylläpidetään lippukunnan Hemmingway-purjevenettä, on ostettu laavut Ajolaan ja Kaunisniemeen sekä kanootteja kaikkien käyttöön Kaunisniemeen. Lippukunta ei myöskään peri jäsenmaksu.

Tänä kesänä Ruisrock talkoot on 4.-6.7. ja 9.7. Tarvitsemme siivoojia n. 60–90 jokaiseen aamuun (klo 3-n9) ja vielä maanantaipäiväänkin (klo 9à) mahdollisimman monta. Jälkisiivouksen 9.7. henkilötarve on n. 20 henkilöä.

Näistä siivouksista voit kerätä myös leiriavustusta Japanin Jamboreelle sekä 2016 kesän Tammileirille tai Roihulle. Ilmoittautumisen yhteydessä voit halutessasi ilmoittaa kenelle leiriläiselle rahaa keräät. Avustus maksetaan jälkikäteen.

Talkoisiin ilmoittautumisen voit hoitaa kätevästi tästä linkistä: www.tiny.cc/siivoukset2015

Ilmoittautumisia toivomme mahdollisimman moneen vuoroon voimienne mukaan! Muistatahan, että lapsikin voi osallistua talkoisiin. Mukaan saa tulla myös sukulaisia ja tuttavia.

Tiedotamme ilmoittautuneille lähempänä h-hetkeä kokoontumispaikan ja -ajan. Anna ilmoittautuessasi sellainen sähköpostiosoite, josta sinut tavoittaa vielä juhannuksen jälkeenkin!

Jos sinulle on kysyttävää, voit ottaa yhteyttää sähköpostitse: ruisrock@maskunpartiolaiset.net