Itsenäisyyspäivän kirkko ja soihtukulkue 6.12.

Itsenäisyyspäivän vietto alkaa jumalanpalveluksella Maskun kirkossa klo 10. Pukeuduthan partioasuun.

Itsenäisyyspäivän iltana on partiolaisten perinteinen soihtukulkue. Kokoonnumme Hemmingin tuvan (vanha seurakuntatalo) pihalle klo 17.30. Pukeudu lämpimästi (sateella sadevaatteisiin) ja laita kaulaasi partiohuivi. Käsiin kannattaa pukea vanhat hanskat, koska soihduista saattaa tarttua petrolin hajua. Muistathan, että kulkueessa ollaan hiljaa ja rauhallisesti. Omia lyhtyjä ei tarvita.

Kuljemme reittiä: Hemmingin tupa Riihipolku – Maskulantie – Luukka-vanhustentalot – Maskuntie – kirkko – Hemmingin tupa. Myös partiolaisten perheenjäsenet voivat osallistua soihtukulkueeseen. Toivomme, että jätätte autot kotiin tai seurakuntatalon parkkipaikalle ja liitytte kulkueeseen jalan.