Piiru 14 -leiri (Tarpojat ja sitä vanhemmat)

Lounais-Suomen Partiopiiri järjestää kesän 2014 suurimman partioleirin Suomessa johon lippukuntammekin osallistuu. Piiru 14 -leirille Hämeenlinnan Evolle odotetaan yli 4000 leiriläistä.

Leirin ajankohta

22.-30.7.2014

Mitä leirillä tehdään?

Piiru 14 -leirin teemana on ”Kurkota tähtiin!”, mikä tarkoittaa itsensä ylittämistä, omilla teoillaan vaikuttamista sekä tähtiä taivaalla. Leiripäivät koostuvat ohjelmapisteistä, vapaa-ajasta ja yhteisistä isoista ohjelmista. Ohjelmapisteitä on kädentaidoista seikkailuaktiviteetteihin. Isot ohjelmat ovat koko leirin yhteisiä tapahtumia, kuten iltanuotio, avajaiset ja päättäjäiset. Lisäksi voit piipahtaa leirikavereiden kanssa vaikka kahvilaan tai uimaan.

Miten pääsen mukaan?

Leirille ilmoittaudutaan 12.3.2014 mennessä oman lippukunnan kautta (myös työtehtävissä olevat ). Jokaisella lippukunnalla on oma Piiru -yhteyshenkilönsä, joka antaa lisätietoa ja auttaa ilmoittautumisessa. Ilmoittautumislomakkeen löydät myös tästä. Täytä lomake huolellisesti, laita se kirjekuoreen ja palauta se Hemmingin tuvan postilaatikkoon viimeistään 12.03 mennessä. Leirin ilmoittautumismaksu on 100 € joka maksetaan Lippukunnan tilille 435513-21978 15.03 mennessä. Leirimaksun loppuosa + mahdolliset leirituotteet maksetaan huhtikuun aikana. Lippukunta lähettää kaikille ilmoittautuneille loppuosasta laskun.

Mitä leiri maksaa?

Leirin hinta on 190€. Maksu sisältää yhteiskuljetuksen leirille (L-SP:n alueelta), ruuat, ohjelman materiaaleineen, leirimerkin ja -huivin, leiriläisen oppaan ja vakuutuksen.

Leirituotteet

Luomua ylle!

Piiru-tuotteet tilataan ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Ja tarjolla on perusleirivaatteita piirun verran paremmat versiot: sekä T-paidat että hupparit ovat luomupuuvillaa ja muutenkin reilusti ja kestävästi tuotettuja. Eikä ne nyt pöllömmiltä näytäkään J Leirituotteiden kuvat ja tuotetiedot sekä kokotaulukot löytyvät täältä: ( T-paidan että hupparin tilauskohdasta puuttuu koko ”perusmalli XL”. Tätä kokoa on kuitenkin (tietenkin) saatavilla)

http://www.piiru14.fi/?p=/tietoa_leirista/leirituotteet

Lisätietoja leiristä:

www.piiru14.fi

Terveisin Piiru-leiritoimikunnan puolesta Piiru -yhteyshenkilösi

Kai Sinkkonen
0400 785128
kai.sinkkonen@rauplan.com