Talviretki 18-19.2.2012

Lippukuntamme talviretki on 18-19.2.2012 Paltan kämpällä Nousiaisten Saksalassa. Retkibussi lähtee seurakuntatalon parkkipaikalta lauantaina klo 9.00 ja palaa samaan paikkaan sunnuntaina klo 15.00. Nousiaisten  päässä retkeläisiä odottaa lyhyt kävelymatka, joten pakkaathan tavarasi niin, että pystyt ne kantamaan. Mestarietsivällä nukutaan kamiinoilla lämmitetyissä puolijoukkueteltoissa.

Retkelle ilmoittaudutaan palauttamalla kirjeen alaosan lupalappu täytettynä keskustan kolon valkoiseen postilaatikkoon viimeistään 10.2 2010. Retken hinta on 20 euroa ja se maksetaan etukäteen lippukunnan tilille FI45 4355 1320 0019 78, HELSFIHH. Kirjoita viestiosaan tetkeläisen nimi ja talviretki12. Retkibussiin pääsee esittämällä maksukuitin. Muistathan sairastuessasi ilmoitta retkenjohtajalle, ettet pääse mukaan retkelle.

Mukaasi tarvitset:

  • Makuupussi ja -alusta, yöpuku
  • Lämpimät ulkovaatteet ja -jalksinee
  • sadetakki ja -housut seä saappaat ja ainakin kahdet villasukat
  • reilusti lämpimiä vaihtovaatteita etenkin sukkia ja alusvaatteita
  • vaihtopipoja ja -hanskoja
  • ruokailuvälineet kangaspussissa
  • peseytymisvälineet (pyyhe, hammasharja ja -tahna
  • Puukko, tasku. tai otsalamppu ja varaparistot)
  • tulitikut (vesitiiviisti pakattuna)
  • partiohuivi ja ahkiollinen reipasta retkimieltä

Kaikki joukolla mukaan! Retkellä nähdään!

Riina sipilä 050 3488 393