Finnjamboree Kajo 2022

Kajo on Suomen Partiolaisten järjestämä partioleiri, joka toivottaa tervetulleeksi kaikki Suomen partiolaiset sekä myös kansainväliset vieraat ja ei-vielä-partiolaiset!

Kajo järjestetään Evon leirialueella, lähellä Hämeenlinnaa 15.-23.7.2022.

Meidän lippukunnastamme leirille voi osallistua kaikki tarpojiin ensi syksynä siirtyvät ja sitä vanhemmat. Eli 2009-syntyneet ja sitä vanhemmat partiolaiset. Ilmoittautuminen Kajolle päättyy 2.2.2022.

Leiri maksaa 250 euroa kokoaikaisilta osallistujilta. Leirin osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maskun Hemmingin Tyttäret ja Pojat tukevat leirille osallistuvien linja-autokuljetukset leirille ja sieltä takaisin.

Lisää tietoa löydät Kajon verkkosivuilta: http://www.kajo2022.fi

Lippukunnan leirikirje: Kajo leirikirje 2022