Kevättiedote 2021

Partion viikkotoiminta on siirtymässä kesätauolle. Poikkeuksellinen toimintavuosi on takanapäin, ja toivottavasti syksyllä partiotoimintaa voitaisiin harrastaa taas normaalimmin.

Kevättiedotteessa on infoa kesän tapahtumista, joita toivottavasti sen hetkiset rajoitukset antavat myöden järjestää.

Kevättiedote 2021

Purjehduskesä 2021

s/y Hemmingway II

Tällä hetkellä odotamme koronarajoitusten kevenemistä, ja toivomme että kesäkuun aikana pystyisimme järjestämään jo ensimmäisiä viikonloppupurjehduksia.

Ryhmänjohtajille tullaan jakamaan purjehdusviikonloppujen ajankohdat lähiaikoina ja sudenpentujen iltapurjehdukset tulevat ajoittumaan pääsääntöisesti elokuulle. Ajantasaiset purjehdustiedot tullaan päivittämään lippukunnan purjehduskalenteriin, jota kannattaa seurailla osoitteesta: www.maskunpartiolaiset.net/tapahtumat.  Purjehduskalenterin tapahtumia klikkaamalla, saat tapahtumista lisätietoa sekä löydät tapahtumien Kuksa-ilmoittaumislinkit.

Keskiviikkoiset Kaunisniemen purjehdukset

Kaunisniemen perinteiset keskiviikkoiltaiset purjehdukset ovat tänäkin kesänä suunnattu kaikille ikäkausille sudenpennuista vaeltajiin.  Kesän purjehdukset alkavat Kaunisniemessä 9.6. klo 18.00-20.30. Ensimmäisellä kerralla tutustumme veneisiin ja opettelemme veneiden purjehduskuntoon laittamisen, sekä käymme lyhyellä purjehduksella.

Purjehdukset jatkuvat seuraavanlaisesti: 23.6., 7.7., 21.7., 4.8., 18.8., ja 1.9. Purjehduskalenterista löydät Kuksa-ilmoittautumislinkit myös iltapurjehduksille.

Nähdään kesän purjehduksilla!

Purjehdusterveisin lippukunnan meritiimi

MHTP:n kesäleirit 2021

Kesäleirit sudenpennuille ja sitä vanhemmille pyritään järjestämään viikolla 30 Rymättylän Ajolasssa. Tarkempaa tietoa tulee lippukunnan some-kanaville kesäkuun aikana. Koronatilanteesta johtuen muutokset ovat mahdollisia.

Vuosikokous

Lippukunnan vuosikokouksessa uudeksi lippukunnanjohtajaksi on valittu Niina Vuorinen. Edellinen lippukunnanjohtaja Jerry Jämsén siirtyy apulaislippukunnanjohtajaksi. Niinaan saa yhteyden sähköpostitse lpkj@maskunpartiolaiset.net tai puhelinnumerosta 040 501 7746.