Joulupukkipalvelu

Tilaa pukki, partiopukki! Maskun Hemmingin Tyttärien ja Poikien joulupukkipalvelu tulee 24.12. eli jouluaattona.

Tänä vuonna joulupukki joutuu koronatilanteen vuoksi välttämään lähikontaktia. Tämän vuoksi tarjoamme tänä vuonna kahta täysin uudenlaista joulupukkipalvelua: pukin vierailua ovelle, tai personoitua joulupukin videotervehdystä!

Pukkivierailujen tuotto menee maskulaisen partiotyön tukemiseen – lasten ja nuorten hyväksi.

Palvelua on mahdollista tilata kanta-Maskun sekä Nousiaisten keskustan alueelle.

 

Joulupukki ovelle

Tänä jouluna pukki käy vain ovella tai rappukäytävässä!
Ajan hengessä ja turvallisuussyistä joulupukki  ei tule nyt sisään perheiden koteihin. Pukki tuo lahjasäkin ovelle tai rappukäytävään ja tervehtii lapsia.

Joulupukki ehtii silti jutella hetken, kysellä lasten kuulumiset ja kertoa ehkä jotain, mitä tontut ovat nähneet käydessään ikkunan takana ennen joulua. Lapset voivat sopivan välimatkan päästä esittää vaikkapa lauluesityksen. Toivomme, että vierailun aikana säilytetään turvavälit eikä siksi yhteiskuvien tai syliin tulemisen aika ole tänä vuonna.

Vierailun kesto on noin 10 minuuttia ja vierailun hinta on 65€

 

Joulupukin videotervehdys

Videon välityksellä joulupukki tervehtii lapsia ja juttelee hetken asioista, joita tontut ovat maininneet ennen joulua. Voitte esittää myös omia toiveitanne. Lopuksi pukki kertoo, mihin lahjat on piilotettu.

Personoitu tervehdys nauhoitetaan etukäteen ja toimitetaan teille hyvissä ajoin ennen joulua. Saatte sähköpostiinne linkin, josta voitte katsoa tervehdyksen tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella oman aikataulunne mukaisesti – aattoiltana tai jo aiemminkin.

Joulupukin videotervehdyksen hinta on 30€.

 

Tilausohjeet:

Partiopukki tilataan varauslomakkeen kautta. Lomake on auki 20.12. asti. Lomakkeen kautta tehdyt varaukset vahvistetaan sähköpostilla viikon kuluessa varauksen tekemisestä.

Lomakkeeseen pääset tästä: https://forms.gle/uhww4tUNPCtcQjim8

 

Koronavirus-tilanteen huomioiminen:

Otamme huomioon vallitsevan tilanteen ja pukkimme saapuvat vain terveenä kohteisiin. Pukkimme käyttävät parran alla kasvomaskeja. Tämän lisäksi pidämme pientä etäisyyttä asiakkaisiin emmekä ota lapsia syliin tänä vuonna.

 

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!