Piirileiri Otava 10.-17.6.2021

Ensi kesänä Maskun Hemmingin Tyttäriä ja Poikia odottaa loistava seikkailu Turun Saaristossa Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri Otavalla. Viikkoon mahtuu haikkia, merta, tähtiä ja tarinoita, siis monta upeaa elämystä – eikä sovi unohtaa yhdessäoloa, yllätyksiä ja sekä kaikkia partioystäviä. Kesältä 2020 siirretty piirileiri Otava tulee toimimaan lippukuntamme seikkailijoiden ja sitä vanhempien ikäkausien kesäleirinä vuonna 2021!

Leiri järjestetään 10. – 17. kesäkuuta 2021 Rymättylän luonnonkauniissa Maisaaressa. Leiri tarjoaa ainutlaatuisella sijainnillaan ikimuistoisen leirikokemuksen seikkailijoille ja sitä vanhemmille partiolaisille (2010-syntyneet ja vanhemmat). Leirin hinta on 220 euroa, joka pitää sisällään ruokailut, merikuljetukset, ohjelmat ja kaikki mahtavat kokemukset. Lippukuntamme tukee leirille lähteviä 20 € :lla sekä bussimatkan/ leiriläinen, joten maksettavaksi jää 200€, jonka leiriorganisaatio huomioi laskutuksessa.  Laskutus tapahtuu yhdessä erässä maaliskuussa 2021.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Kesän 2020 leirille ilmoittautuneet:

Kaikki aiemmat leiri-ilmoittautumiset on pidetty voimassa, mutta kesäkuussa 2021 Otavalle lähtevien tulee tarkastaa viime ilmoittautumisessa annetut tiedot ja vahvistaa ilmoittautuminen Otavalle kesällä 2021. Huomaathan, että jokaisen ilmoittautuneen (esimerkiksi sekä huoltajan että huollettavan) aiempi ilmoittautuminen on vahvistettava erikseen.
Kaikki vahvistamattomat vanhat ilmoittautumiset poistetaan Kuksasta 1.12.2020 jälkeen ja ne eivät siis jää voimaan vuoden 2021 leirille. Mikäli et siis aio osallistua Otavalle, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Uudet ilmoittautujat:

Ilmoittautuminen Otavalle tapahtuu 1.10.2020-1.12.2020 välisenä aikana.

Ilmoittautuminen tehdään jäsenrekisteri Kuksan kautta https://kuksaan.fi/26026 . Alle 18 -vuotiaan osallistujan ilmoittautumisen tekee hänen  huoltajansa omilla huoltajatunnuksillaan. Lisätietoja ilmoittautumisesta löytyvät osoitteesta: https://www.piirileiriotava.fi/fi/leirilaiselle/ilmoittautuminen .

Otavan osallistumismaksuun on mahdollista hakea stipendiä joko koko maksuun tai puoleen siitä. Stipendiä haetaan Kuksassa leirille ilmoittautumisen yhteydessä, jonka jälkeen hakeminen ei ole enää mahdollista. HUOM. Vuoden 2020 leirille tehdyt stipendipäätökset eivät ole voimassa enää vuonna 2021, vaan sinun tulee tehdä hakemus uudestaan.

 

OTAVAN OHJELMA :

Leirin järjestämisessä otetaan mahdollisimman hyvin huomioon kasvatus-, saavutettavuus- ja ympäristönäkökulmat. Leirillä tärkeitä arvoja ovat avoimuus, turvallisuus, yhdessä tekeminen, perinteet ja vihreät arvot.

Otavalla ohjelmassa on seikkailijoille ja tarpojille 4 ohjelmalaaksoa, joiden aktiviteetit pyörivät median, tieteen & teknologian, meren ja avaruuden ympärillä. Lisäksi luvassa on alaleirin oma päivä, jolloin tehdään aktiviteetteja yhdessä oman leirilippukunnan kanssa, tutustutaan tarkemmin leirin hahmoihin ja ehditään viettää vapaa-aikaakin enemmän.

Leirillä päästään myös haikille; seikkailijat lähtevät päivähaikille tutustumaan Maisaareen, tarpojat pääsevät yön yli mantereen puolelle ja samoajat melovat tiensä viereiselle saarelle.

Otava-leirikirje

Lisätietoja leiristä antaa lippukuntamme OTAVA-yhteyshenkilö.

Jenny Jämsen

s.posti : jenny.jamsen@netti.fi

Puh:  0503078289

 

https://www.piirileiriotava.fi/fi   

https://www.facebook.com/piirileiriotava/

IG : @OTAVA2020 , #OTAVA2020