Syksy 2020

Alla listattuna Maskun Hemmingin Tyttärien ja Poikien syksyn 2020 tapahtumia:

Lippukunnan 70-vuotisjuhla 11.10.2020

Toivotamme teidät tervetulleeksi juhlistamaan maskulaisen partiotyön 70-vuotista taivalta sunnuntaina 11.10.2020 Hemmingin koululle (Myllymäentie 127, 21250 Masku).

Tilaisuus alkaa kakkukahveilla klo 12:30, ja varsinainen juhla alkaa klo 14:00. Ennen juhlaa toivoisimme osallistumista kanssamme juhlajumalanpalvelukseen Maskun kirkkoon klo 10:00. Lippukunta laskee klo 09.30 hautausmaalla kukat poisnukkuneiden partiotovereiden muistoksi. Pukeuduthan partioasuun!

Ilmoittauduthan viimeistään 02.10. mennessä Kuksa-jäsenrekisterin kautta osoitteessa https://kuksaan.fi/37229. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä juhlaan saapuvien määrän, sekä mahdolliset erityisruokavaliot.

 

Juhlavuosituotteet nyt myynnissä!

Nyt on mahdollisuus tilata itselleen tai vaikka lahjaksi lippukunnan
juhlavuoden tuotteita!

Tuotteiden tarkemmat tiedot ja kuvat, sekä tilaukset verkkokaupan linkistä:

Tilaukset tulee tehdä viimeistään 15.10.2020 mennessä!

 

Muita syksyn tapahtumia:

Omenahartaus 21.09.2020

Tervetuloa Maskun Hemmingin Tyttärien ja Poikien omenahartauteen maanantaina 21.09.2020 klo 18.00-19.30.

Hartaus pidetään Hemmingin tuvalla ja sen läheisyydessä olevassa pappilan puutarhassa.

Tarvitset mukaasi partiohuivin, istuinalustan ja lämpimät vaatteet. Myös vanhemmat ja muut perheenjäsenet ovat tervetulleita.

 

Sudenpentujen lupauksenanto ja vanhempainilta 12.10.2020

Sudenpentujen lupauksenanto ja vanhempainilta pidetään Maskun seurakuntatalolla maanantaina 12.10. klo 18.00–19.30. Lupauksen antaa Pandat-lauma sekä muista laumoista sudenpennut, jotka eivät ole vielä antaneet lupausta. Lupauksenannon jälkeen ohjelmassa on partion esittely ja kahvit. Tarkemman tiedotteen tapahtumasta saat laumanjohtajaltasi.

 

Seikkailijoiden lupauksenanto 12.10.2020 (siirretty keväältä 2020)

Seikkailijoiden lupauksenanto pidetään Maskun seurakuntatalolla maanantaina 12.10. klo 18.00–19.30. Lupauksen antaa Jäägebardit-vartio sekä Papukaijat-vartio sekä muista vartioista partiolaiset, jotka eivät ole vielä antaneet lupausta.

Seikkailijoiden lupauksenantotilaisuus on siirretty keväältä 2020, lupauksenantotilaisuus koskettaa siis niitä, joilla lupauksenanto olisi ollut tuolloin. Täksi syksyksi seikkailijoiksi siirtyville lupauksenantotilaisuus järjestetään keväällä 2021.

Lupauksenannon jälkeen ohjelmassa on partion esittely ja kahvit. Tarkemman tiedotteen tapahtumasta ja siitä koskettaako tapahtuma teidän ryhmänne jäseniä saat ryhmänjohtajaltasi.

 

Lippukunnan syysretki 06.-08.11.2020 

Tule mukaan koko lippukunnan yhteiselle juhlavuoden syysretkelle Askaisten Mannerlahteen 06.-08.11.2020. Lisätietoja lähetetään myöhemmin syksyllä.

 

Adventtikalenterit

Maskun Hemmingin Tyttäret ja Pojat myyvät partiolaisten adventtikalentereita taas tänäkin syksynä. Myynti alkaa lokakuussa, ja siitä tulee lisätietoja myöhemmin.

 

Joulutiedote

Tiedote joulunajan tapahtumista ilmestyy marraskuussa.


Partion jäsenmaksujen laskutus vuodelle 2021 alkaa syksyllä, pääosin laskuja lähetetään marraskuussa. Muistattehan, että partion jäsenmaksun tulee olla maksettuna kalenterivuoden vaihtuessa. Partion jäsenmaksusta voidaan myöntää myös  vapautus taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein erillistä anomusta vastaan. Anomus tulee tehdä ennen jäsenmaksulaskun eräpäivää. Ks. lisää jäsenlaskutuksesta ja jäsenmaksuvapautuksesta https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/ .

Syksyn aikana seuraamme koronaviruspandemian etenemistä ja sen vaikutusta partiotoimintaan sekä Suomen Partiolaisten antamia ohjeistuksia. Alla olevat tapahtumat on näin syyskauden alkaessa sovittu järjestettäviksi, mutta muutoksia tai peruutuksia voi tulla syksyn mittaan. Niistä tiedotamme erikseen.