Tiedote: Lippukunta on ostanut uuden mökin

Lippukunta on ostanut itselleen uuden mökin retkipaikaksi. Kiinteistö sijaitsee Mietoisten Sydänperässä, joka on lyhyen ajomatkan päässä Maskusta. Paikan läheisyys mahdollistaa myös arkisin viikkokokousten järjestämisen mökillä. Uusi mökki korvaa Paltan kämpän, jonka vuokrasopimusta ei enää jatketa.

Hirrestä valmistettu mökki on valmistunut 80-90-luvun taitteessa. Mökissä on tupa, keittiö, iso parvi ja sauna sekä sähköt. Vettä saa pihakaivosta. Kauppaan kuuluu kiinteistön lisäksi 0,7 hehtaarin tontti, jossa on käyttämätöntä rakennusoikeutta. Pihapiirin maasto on nurmea ja niittyä, jonne on mahdollista pystyttää useita telttoja.

”Olemme keränneet yhdessä Tuki ry:n kanssa jo monet vuodet rahaa oman leiripaikan hankintaan, Ajolasta vuokrattuun leiripaikkaan olemme olleet tyytyväisiä ja leirejä on tarkoitus jatkaa siellä. Uudella Mietoisten mökillä on mahdollisuus järjestää pienempiä leirejä ja retkiä. Suuri kiitos taloudellisesta avusta mökin hankinnassa kuuluu Tuki ry:lle sekä kaikille talkoisiin osallistuneille.” kommentoi hallituksen puheenjohtaja Kai Sinkkonen.

Mökki tulee käyttöön viimeistään marraskuun alussa. Sitä on mahdollista vuokrata myös muiden lippukuntien käyttöön vuoden 2019 alusta.

Lisätietoja:

Maskun Hemmingin Tyttäret ja Pojat ry:n hallituksen puheenjohtaja Kai Sinkkonen

Maskun Partiolaisten Tuki ry:n puheenjohtaja Timo Järä