Joulutiedote 2017

Joulutiedote 2017

Itsenäisyyspäivän kirkko ja soihtukulkue 6.12.

Itsenäisyyspäivän vietto alkaa jumalanpalveluksella Maskun kirkossa klo 12. Pukeuduthan partioasuun.

Itsenäisyyspäivän iltana on partiolaisten perinteinen soihtukulkue. Aiemmista vuosista poiketen soihtukulkue alkaa jo 17.00. Kokoonnumme Hemmingin tuvan (vanha seurakuntatalo) pihalle klo 16.40 ja kulkue lähtee liikkeelle noin klo 17. Pukeudu lämpimästi (sateella sadevaatteisiin) ja laita kaulaasi partiohuivi. Käsiin kannattaa pukea vanhat hanskat, koska soihduista saattaa tarttua petrolin hajua. Muistathan, että kulkueessa ollaan hiljaa ja rauhallisesti. Omia lyhtyjä ei tarvita. Kuljemme reittiä: Hemmingin tupa Riihipolku – Maskulantie – Luuka-palvelukeskus – Maskuntie – kirkko – Hemmingin tupa. Myös partiolaisten perheenjäsenet voivat osallistua soihtukulkueeseen. Toivomme, että jätätte autot kotiin tai seurakuntatalon parkkipaikalle ja liitytte kulkueeseen jalan.

 

Joulujuhla torstaina 14.12.

Lippukunnan joulujuhlaa vietetään Maskun seurakuntatalolla torstaina 14.12. klo 18.00–19.30. Joulujuhlassa on luvassa jouluista ohjelmaa ja joulupuuro. Tilaisuus on tarkoitettu lippukuntalaisille. Pukeuduthan partioasuun.

 

Joulumyyjäiset 17.12.

Lippukuntamme joulumyyjäiset järjestetään Maskun seurakuntatalolla klo 11.00–12.30. Myyjäisissä partioryhmät myyvät itse valmistamiaan tuotteita. Partiolaisten vanhemmat voivat tuoda myyjäistuotteita lippukunnan pöytään. Myös Tuki ry:llä on oma pöytä, jossa kerätään varoja lippukuntamme hyväksi. Myyjäisten yhteydessä on kahvio ja ulkona myynnissä joulukuusia!

Pöytävaraukset tulee tehdä 11.12. mennessä Kristina Elovaaralle (p. 050 3611 429). Myyjäisaamuna myyjien pitää olla paikalla viimeistään klo 9.00.

 

Joulutervehdys Maskun terveyskeskukseen 24.12.

Käymme viemässä hyvän joulun toivotukset Maskun terveyskeskuksen vuodeosaston potilaille. Ohjelmassa on joululauluja yhdessä joulupukin kanssa, ja kaikenikäiset partiolaiset sekä heidän vanhempansa ovat tervetulleita viemään hyvää joulumieltä. Vierailu alkaa klo 13.30 ja kestää yleensä noin tunnin. Tapaamme 13.30 Maskun terveyskeskuksen vuodeosaston ulko-ovella.

 

Kynttiläkirkko 25.12.

Joulupäivän iltana hiljennymme tunnelmallisessa kynttiläkirkossa, joka alkaa klo 21.00 Maskun kirkossa. Noin tunnin mittaiseen musiikkitilaisuuteen ovat kaikki tervetulleita. Kynttiläkirkon jälkeen johtajisto käy sytyttämässä kynttilät poisnukkuneiden partiotovereiden muistoksi.

 

Tammikirkko 21.1.2018

Uuden vuoden ensimmäinen yhteinen partiotapahtuma partiolaisille ja heidän vanhemmilleen on perinteinen kevätkauden avauskirkko, Tammikirkko klo 10 Maskun kirkossa.  Tammikirkon jälkeen on kirkkokahvit ja mehut seurakuntatalossa.

 

Joulutiedote on ladattavissa tästä: Joulutiedote-2017-MASKUN-HEMMINGIN-TYTTÄRET-JA-POJAT-RY