Roihun vierailupäivä

Tervetuloa tutustumaan Roihun leirielämään 24.7.2016!

Roihun vierailupäivä järjestetään sunnuntaina 24.7. Leirille odotetaan jopa 10 000 vierailijaa klo 9–19 välisenä aikana!

Jotta päivä sujuisi kaikilta mahdollisimman mutkattomasti, on vierailuajat jaettu viiteen aaltoon: klo 9–15, klo 10–16, klo 11–17, klo 12–18 ja klo 13–19. Vierailuaika leirissä on siis 5 tuntia, lisäksi jokaiseen aaltoon on laskettu aikaa saapumiseen ja poistumiseen. Oman yhden aallon vierailuun oikeuttavan lippusi voit ostaa 23.5. alkaen täältä.

Roihun vierailupäiväliput myydään Lippupalvelun kautta osoitteessa: www.roihu2016/vierailupäivä/lipunmyynti. Lipunmyynti alkaa 23.5. ja päättyy 26.6. tai kunnes liput on myyty loppuun. Osta lippusi ajoissa ja valitse mihin aikaan haluat vierailla leirillä.

Lipun hinta on 20 euroa/kpl. Huomaathan, että alle 7-vuotiaiden lasten lippu on ilmainen, mutta pitää silti varata. Kulkuneuvon pysäköinti valvotulla alueella maksaa 30 euroa, pysäköinti maksetaan lipun ostamisen yhteydessä. Lippujen hintaan lisätään palvelumaksu.

Vierailupäivän lippuja myydään vain ennakkoon Lippupalvelun kautta. Leiriportilta tai pysäköintialueelta ei lippujen ostaminen valitettavasti enää ole mahdollista.

Hinta sisältää leirikokemuksen lisäksi sukkulakuljetuksen joko Hämeenlinnan asemalta tai parkkipaikalta leirialueelle ja takaisin sekä eväspaketin ja pienen leirimuiston