Kipinä-12

Lippukuntamme syysretki Kipinä-12 järjestetään 28.–30.9.2012 Raumanvuoren maastossa. Retki alkaa Niemenkulman vanhalta koululta (kololta) perjantaina 28.9. klo 18.00 ja päättyy samaan paikkaan sunnuntaina klo 15.00. Suosithan kimppakyytejä! Niemenkulman kololta siirrymme leiripaikalle kävellen (n. 1,5 km), joten pakkaathan tavarasi niin, että pystyt ne kantamaan.

Retken teemana on tuli. Luvassa on erilaisia sytykkeitä, nuotion rakentamista ja kaikkea muuta tuleen liittyvää palovammojen ensiapukoulutusta unohtamatta. Retkellä yövytään laavuissa.

Sytytä oma kipinäsi ilmoittautumalla retkelle! Mukaan pääset palauttamalla kirjeen (lataa / tulosta pdf) alaosan täytettynä keskustan kolon valkoiseen postilaatikkoon viimeistään 21.9. Retken hinta on 20 euroa ja se maksetaan etukäteen lippukunnan tilille FI45 4355 1320 001978, HELSFIHH. Kirjoita viestiosaan retkeläisen nimi ja syysretki12. Muistathan sairastuessasi ilmoittaa retkenjohtajalle, ettet pääse mukaan retkelle!
Mukaan tarvitset:

  • makuupussi ja –alusta, yöpuku
  • lämpimät ulkovaatteet, pipo, käsineitä
  • sadevaatteet (tai säästä riippuen toiset ulkovaatteet)
  • reilusti vaihtovaatteita
  • ruokailuvälineet
  • peseytymisvälineet
  • puukko, istuinalusta, taskulamppu
  • tulitikut (vesitiiviisti pakattuna)
  • partiohuivi ja reipasta retkimieltä!

Retkeen liittyviin kysymyksiin vastaavat:
Tuomas Salenius p.0405158324 ja Satu Salenius p. 0405285613