Toimitilat

Hemmingin tupa

Hemmingin tupa sijaitsee kirkolla pappilan takana. Kyseessä on entinen seurakuntatalo. Täällä kokoontuvat keskustan laumat ja ryhmät, usein myös johtajisto neuvostoihin ja suunnittelemaan tapahtumia. Tuvalla on kaksi erillistä kokoontumistilaa ja keittiö, joten useammat laumat ja ryhmät voivat kokoontua samaan aikaan. Se on saatu käyttöön vuonna -89, jolloin pääkolo on siirretty Niemenkulmalta keskustaan.

Niemenkulman kolo

Niemenkulmalla toimivat ryhmät ja sudenpennut kokoontuvat Niemenkulman vanhalle kansakoululle, joka on Ohensaarentiellä.. Käytettäviä tiloja ovat kerhohuone ja keittiö sekä laaja piha. Koululla on kokoonnuttu jo 60-luvulla, ja se on alun perin ollut lippukuntien pääkolo. Tällöin kolo sijaitsi nykyisen sivukirjaston tiloissa.

Kaunisniemi

Kaunisniemen ranta sijaitsee Niemenkulmalla lähellä Vähä-Joumoa. Ranta toimii lippukuntiemme kevytvenetukikohtana, ja siellä pidetään toisinaan myös retkiä. Takavuosina siellä pidettiin kesäleirikin. Kesään kuuluvat myös yleensä viikottaiset purjehdukset, jotka järjestetään Kaunisniemessä.

Sudenpentujen käytössä on optimistijollia, ja seikkailijat ja tarpojat purjehtivat Still 525-, ja 380-tyyppisillä veneillä. Rannasta on laituri, vaja veneiden varusteille sekä laavu. Kaunisniemen omistaa seurakunta, ja se on ollut partiolaisten käytössä vuodesta 1990, jolloin rannasta aukolle vievä väylä ruopattiin ja laiturit rakennettiin. Purjehtimaan Kaunisniemestä alettiin vuonna 1991. Sitä ennen purjehtimassa käytiin Pekka Miesvirran kotirannasta käsin.

Kämppä

Paltan kämppä on Valpperintien varressa Mynämäellä oleva entinen metsästysmaja. Se on vuokrattu käyttöön 1980-luvun alussa silloiselta Rauma-Repolalta. Täysin meidän käyttöömme se siirtyi 1989. Kämpässä on makuutilat kahdeksalle hengelle ja kaasuhella. Pihalla on saunarakennus sekä puuvaja ja -cee. Ympärillä on telttailukäyttöön riittävästi metsää. Paltalla on pidetty kymmeniä lippukuntien yhteisiä syys-, talvi-, ja kevätretkiä, ja se on käytössä myös ryhmien omia retkiä varten.