Kevättiedote 2

Marssiharjoitukset

Kevätparaatia varten harjoitellaan maanantaina 9.5. klo 18.00 Hemmingin tuvan eli keskustan kolon pihalla. Harjoituksissa jaetaan myös leireiltä ja retkiltä jakamatta jääneitä merkkejä.

Kevätparaati
Lounais-Suomen Partiopiirin kevätparaati marssitaan Turussa sunnuntaina 15.5. Yhteiskuljetus paraatiin lähtee Niemenkulman pysäkiltä (Niemenkulman-, Ohensaaren- ja Maanpääntien risteys) klo 12.15 ja Maskun seurakuntatalon pihalta klo 12.30.

Paraatin juhlallisuudet alkavat Tuomiokirkon torilla klo 14.00. Paraati kulkee reittiä Aninkaistenkatu- Yliopistonkatu-Kauppiaskatu-Linnankatu-Kristiinankatu-Läntinen rantakatu-Teatterisilta-Itäinen rantakatu. Lippukuntamme osalta marssi päättyy Virastotalon lähellä olevalle parkkipaikalle. Paraatin jälkeen yhteiskuljetus tuo meidät takaisin Maskuun keskustan kautta Niemenkulmalle ja matkalla pysähdymme jäätelölle. Muista ilmoittaa myös johtajallesi mikäli et osallistu yhteiskuljetukseen paraatin jälkeen!

Kevätparaatiin pukeudutaan partioasuun: partiopaita, partiohuivi, pojilla tummat housut ja tytöillä tumma puolihame, tummat sukat sekä tummat kengät (tummalla tarkoitetaan mieluiten tummansinistä). Sudenpennuilla päähine on väiski, muilla baretti. Partiopuvun alle puetaan vaatteet sää huomioiden. Sateen varalta kannattaa ottaa mukaan väritön kertakäyttösadetakki. Aurinkolaseja ei paraatissa käytetä. Jos olet epävarma pukeutumisestasi, ota yhteyttä johtajaasi! Vartiot ja laumat ottavat viirinsä mukaan.

Tänä vuonna keräämme tiedot sekä marssiin lähtijöistä että niistä, jotka eivät osallistu marssiin. Kaikki palauttavat siis viestin lopussa olevan ilmoittautumislapun joko omalle johtajalleen tai kolon valkoiseen postilaatikkoon 9.5. mennessä.

Lippukunnan kesäleirit
Seikkailijoiden, Tarpojien, Samoajien ja Vaeltajien kesäleiri 28.6.-5.7.
Sudenpentujen kesäleiri 15.-18.7. Molemmista leireistä ilmestyy oma kirjeensä myöhemmin.

Aurinkoisin terveisin,
Eveliina Leino, sihteeri

Kategoria(t): Partiojohtajat, Samoajat, Seikkailijat, Sudenpennut, Tarpojat, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa